Referenser

Det är otrolig inspirerande att få vara en del av våra kunders framgång. Nedan följer ett urval av det kunder vi har haft genom åren:

Byggbolag

Petrus Birgersson Bygg och Inredning AB har varit kund sedan 1992. Petrus Birgersson startade bolaget som enskild firma och har sedermera ombildat det till aktiebolag. I dagsläget har bolaget 9 anställda och är ett välmående bolag.

Industribolag

Möllers Verktygsmakeri AB är har varit kund i över 20 år. Det är ett aktiebolag som bedriver verksamhet inom verktygsmakeri med 5 stycken anställda och är i dagsläget ett mycket välmående bolag. Bolaget har haft en mindre koncernstruktur, samt har genomgått ett generationsskifte, vilket har hanterats lyckosamt av Front Accounting.

Reklambyrå

From Form AB har varit kund sedan 8 år tillbaka och arbetar inom reklambranschen. From Form AB har lanserat ett resekitt i form av adresstaggar och passfodral m.m. Man har jobbat extremt hårt för att lyckas och har i dagsläget äntrat en ny tillväxtfas. Front Accounting är stolta över att få ta del av From Forms resa.

Kontakta oss

Har du frågor kring ekonomi eller är intresserad av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss!

Vi sitter centrala belägna lokaler på Birger Jarlsgatan 60 i Stockholm.

Front Accounting AB

Birger Jarlsgatan 60, 114 29 STOCKHOLM
Sweden

Kontakta oss

Telefon: 070-833 85 01
E-post: info@frontaccounting.se

Social media